آیا میتوان حق عیدی و مزایای عقب افتاده را به قیمت روز دریافت کرد

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. از آنجایی که 18 ماه مزایای پرداخت نشده و حق عیدی و سنوات دارم و با توجه به کاهش ارزش پول کشور آیا با شکایت به اداره کار میتوانم مزایا و سنوات عقب افتاده را با ارزش ریالی روز دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ساجد رسولی

profile
up
down

باسلام

با مراجعه به اداره کار میتوانید همان معوقه را دریافت کرد پس از دریافت رای مراجع حل اختلاف اداره کار میتوانید به دادگستری مراجعه کنید که احتمالا نتیجه ای نخواهد داشت.

بااحترام