آیا میتوان با پرداخت حق بیمه، وقفه ای که در سابقه بیمه افتاده را خرید؟

report گزارش

سوال شده توسط موسوی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من حدود 14سال سابقه بیمه دارم و در 4 شرکت کار کردم اما پس از قطع همکاری با این شرکت ها هر بار مدتی رو شاغل نبودم و بیمه برام رد نشده. آیا میتونم با پرداخت حق بیمه، این وقفه هایی که ایجاد شده رو بخرم تا اون مدت ها هم به سوابق بیمه من اضافه بشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

با سلام. خیر در صورتی که هنگام وقفه های ایجاد شده در سابقه بیمه در جایی مشغول به کار نبوده اید امکان پرداخت حق بیمه و بازخرید بیمه برای شما وجود ندارد

کسانی میتوانند با پرداخت حق بیمه وقفه سابقه را جبران کنند که60 سال سن دارند و سابقه بیمه قبلی دارند، این افراد با پرداخت حق بیمه‎ی تا حداکثر 10 سال میتوانند بازنشسته شوند و میزان مستمری آن ها هم در صورتی که 10 سال سابقه بیمه آن ها کامل شود، معادل حقوق 10روز در ماه است