روش محاسبه بیمه خدمت سربازی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط رحمانی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. من حدود یک سال بیمه خدمت سربازی به بیمه تامین اجتماعی پرداخت کردم. می خواستم بپرسم حالا که من پرستاری خواندم و در کل پرستار هستم این یکسال پرداخت بیمه سربازی جزو سابقه و تجربه کاری من محسوب می شود؟ و یا آنی که فقط جزو بیمه تامین اجتماعی من حساب میشود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط زهرا یاوری

profile
up
down

با سلام. براساس ماده 19 قانون کار در دوران خدمت نظام وظیفه قرارداد کاری به حالت تعلیق در می آید. پس به این خاطر که این ایام در واقع ایام تعلیق کار فرد هستند پس محاسبه هم نمی شوند. بنابراین دوران خدمت سربازی جزو سوبق کاری فرد به حساب نمی آید.

اما از آن جایی که آن یک سال حق بیمه پرداخته اید، جزو سابقه بیمه شما محسوب میشود و در زمان بازنشستگی شما نیز تاثیر دارد.