آیا میتوان کارت بازرگانی را به شرکت دیگر اجاره داد؟

report گزارش

سوال شده توسط ابوالفضل افشان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. بنده 5 سال پیش شرکت ثبت کردم ولی چون سرمایه کمی داشتم نتونستم کسب و کارم رو راه بندازم و فعالیت کنم. امسال برای پرداخت جریمه مالیات و گرفتن کارت بازرگانی اقدام کردم.

الان می خواستم بپرسم می تونم برای این که سرمایه مورد نیاز تشکیل کسب و کارم رو به دست بیارم، کارت بازرگانی شرکتم رو برای مدتی به شرکت های دیگه ای واگذار کنم؟ اصلا آیا همچین کاری قانونی هست؟ اگه که قانونیه من چطور میتونم کاری کنم که مشکل مالیاتی برام پیش نیاد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم الهی

profile
up
down

با سلام. این که شما بخواهید کارت بازرگانی خودتان را به کسب و کار دیگری اجاره دهید یا کلا به افراد دیگری جهت استفاده بدهید غیر قانونی است و تمامی عواقب مالیاتی و جرایمی که خواهد داشت بر عهده شخص دارنده کارت بازرگانی خواهد بود. بنابراین این کار را انجام ندهید چون عواقب سنگینی برایتان خواهد داشت.