آیا با داشتن فقه یکساله میتوان بیمه یکاری گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط فرشاد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من دو سال است که به صورت آزاد کار می کنم و در یک مغازه کار می کنم؛ همچنین بیمه مشاغل آزاد هستم. متاسفانه یک سال هست که بیمه را پرداخت نکردم و الان هم بخاطر کرونا کارم کساد شده و مغازه رو بسته شده. می خواستم ببینم با این شرایط آیا امکانش هست که بتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ متاسفانه صاحب کارم هم بنده را بیمه نکرده است.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رقیه طالبی رستمی

profile
up
down

با سلام. خیر شما نمی توانید از بیمه بیکاری استفاده کنید چون یکی از شرایط دریافت بیمه بیکاری، پرداخت حداقل 6 ماه حق بیمه است.

در رابطه با این که کارفرما شما را بیمه نکرده هم میتوانید از ایشان شکایت کنید و سابقه بیمه خود را مطالبه کنید چون فرستادن لیست بیمه کار کنان اجباریست و هر کارفرما مکلف است تمام کارمندان و کارگران خود را بیمه نماید. شاید از این طریق بتوانید بیمه بیکاری هم دریافت کنید.