آیا هنگام انحصار وراثت مالیات تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی دهقانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. مادرم مدتیست فوت نموده و دارایی او یک عدد خانه است. میخواهم بدانم هنگام انحصار وراثت آیا به آن مالیات تعلق میگیرد یا خیر؟‌ و اگر تعلق میگیرد مقدار آن چقدر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید جواد نوری

profile
up
down

با سلام. بر طبق بند 5 ماده 17 مشمول مالیات با نرخ یک و نیم درصد ارزش معاملاتی خواهد بود.

بند 5 ماده ۱۷:

5- نسبت به املاک و حق واگذاری محل یک و نیم (5/1) برابر نرخهای مذکور در ماده(59) این قانون به مأخذ ارزش معاملاتی املاک و یا به مأخذ ارزش روز حق واگذاری حسب مورد، در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث.