آیا کارفرما میتواند در قرارداد عنوان کند که پرداخت بیمه بر عهده کارگر است؟

report گزارش

سوال شده توسط سمانه مبشر در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام من در شرکتی به مدت 8 ماه کار کردم و کارفرما تو قرارداد عنوان کرد که پرداخت حق بیمه به عهده من هست. آیا میتونم از کارفرما شکایت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام بله پرداخت حق بیمه بر عهده کارفرما است و در صورتی که توافق شده باشد که کارگر آن را پرداخت کنم، باز هم وجاهت قانونی ندارد و قابل شکایت است زیرا بر خلاف قانون کار است.