آیا توافق بین کارگر و کارفرما برای بیمه نکردن کارگر، از لحاظ قانونی امکان دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط مرتضی فتاح در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام من یک سوال داشتم. میخواستم بدونم در صورتی که کارگر و کارفرما توافق کتبی کرده باشن که کارگر بیمه نشه از نظر قانونی معتبر هست؟ و در صورت پشیمون شدن کارگر نمیتونه از کارفرما شکایت کنه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

درود. قانون کار نسبت به بیمه کارگران بسیار سخت گیر هست و در صورتی که توافقی میان کارگر و کارفرما مبنی بر عدم بیمه کارگر انجام گرفته باشه اما کارگر به هر دلیلی پشیمان بشه و از کارفرما شکایت کنه، توافق صورت گرفته چه کتبی باشد و چه شفاهی هیچ اعتباری ندارد زیرا این توافق برخلاف قانون کار است و جنبه ی قانونی ندارد.