از چه طریقی می توان مطمئن شد که سختی کار رد می شود یا نه؟

report گزارش

سوال شده توسط پور مختار در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. وقتبخیر.

سوال من این هست که چطور میشه سختی کار رو چک کرد؟

اگر رد نشده باشه چطور میتونم پیگیری کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مجید عسکری

profile
up
down

باسلام

سخت و زیان آور بودن یک شغل بسته به نظر کمیته استانی مشاغل سخت و زیان آور مستقر در اداره کار است. از این رو صرف عنوان شغلی شما در اداره تامین اجتماعی را نمی توان از مصادیق سخت و زیان آور به شمار آورد. با این وجود سازمان تامین اجتماعی مادامی که درخواست زیان آور بودن شغل شما از اداره کار به تامین اجتماعی ارسال نشود، از ارائه عناوین شغلی مربوط به از سال 1395 خودداری می نماید. اما عناوین شغلی ثبت شده پس از سال 1395 در سامانه سازمان تامین اجتماعی و آدرس اینترنتی این سازمان موجود است.