چطور درخواست شکایت و دادخواست از کارفرما، در پیشخوان خدمات دولت داد؟

report گزارش

سوال شده توسط کاظمی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من یه سوالی داشتم اونم اینه که باید چطور درخواست شکایت و دادخواست از کارفرما، در پیشخوان خدمات دولت داد؟ بنده یک کارگر ساده هستم. لطفا راهنماییم کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سما جودکی

profile
up
down

باسلام. شما می توانید در دفاتر پیشخوان خدمات دولت که انتخاب شده توسط وزارت کار هستند و توسط وزارت کار لیست آن ها ارائه شده است دادخواست خود را به صورت الکترونیکی ثبت کنید. نحوه ثبت دادخواست به این صورت است که باید برای بار اول در شعبه ثبت نام کرده و کارهای احراز هویت را انجام دهید. بعد از آن می توانید لیست شهرهایی که ثبت دادخواست در آنها برای ادارات کار الکترونیکی شده، از سایت وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی دریافت نمایید(هنوز در برخی از شهرها این طرح اجرایی نشده به صورت کامل). در نهایت باید با مراجعه به پیشخوان خدمات دولت و ارائه اوراق و مدارک هویتی، مستندات و دادخواست مذکور را تکمیل کرده و ثبت کنید.

با احترام