استفاده شخصی از چک شرکت شامل پرداخت مالیات میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط لیلا معماریان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من یک سوال داشتم. من 4 سال قبل شرکتی رو تاسیس کردم و تا به امروز هم فعالیت اقتصادی نداشتیم. اما برای ضمانت خرید یخچال و ماشین لباسشویی من از این چک استفاده کردم و همینطور دو سال قبل هم یک دستگاه سیار کارتخوان گرفتم . میخواستم بدونم که این ها فعالیت اقتصادی شرکت محسوب میشن چون با چک شرکت انجام شده؟ و شامل مالیات هستن؟ ممنونم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

از حساب شرکت بابت شخصی استفاده نکنید که حتما بررسی و برگ تشخیص مالیات بر اساس ارزیابی انجام میشود و چون در دفاتر ثبت نکرده اید جای دفاع ندارد