استهلاک بیشتر یا کمتر ؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی قاسمی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

چه از لحاظ قانونی و چه از لحاظ عملی ممکن است استهلاک را بیشتر یا کمتر از واقع ( عمدی) شناسایی کنیم؟ در واقع توجیهی برای این کار وجود دارد یا نه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

در استاندارد حسابداری و جزووظایف مالیاتی هست که حتما استهلاک رو حساب کنید و حتی در اداره دارایی هم سخت گیری ممکن است که بشود ولی در اقتصادکنونی ایران در عمل این کار باعث میشود موقع فروش این اموال مالیات بیشتری پرداخت کنید بخصوص که از نظر هزینه ها و مدارک مثبته مشکلی نداشته باشید