اهداف حسابرسی قانونی چیست و چه ضرورتی دارد؟ حسابرسی قانونی به چه صورت انجام می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط جابر صباغی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. اهداف حسابرسی قانونی چیست و چه ضرورتی دارد؟ حسابرسی قانونی به چه صورت انجام می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ایمان ملایی هرندی

profile
up
down

به رسیدگی به سند ها و مدارکی که برای آگاهی از میزان مطابقت آن ها با استاندارد های پذیرفته شده در حسابداری، حسابرسی قانونی می گویند. حسابرس پس از بررسی صورت های مالی نظر خود را اعلام می کند و یک گزارش نهایی تهیه می نماید.

استفاده از حسابرسان برای رسیدگی به حسابرسی قانونی و ارائه نمودن خدمات اللخصوص در زمانی که اختلافات مالی سرسام آوری به وجود می آید در سال های اخیر افزایش پیدا کرده است. حسابرسی قانونی خدماتی است شبیه به خدماتی که پزشکان ارائه می دهند؛ در واقع یک حسابرس قانونی، پزشکی قانونی است!

حسابداران قانونی در واقع مانند کارآگاهان تیز بین موضوعاتی مانند دعاوی حقوقی و کشف فساد و اختلاف و اختلاس و... را می یابند و در صدد حل آن ها برمی آیند. با این اوصاف اهداف هر یک از حسابرسان قانونی ممکن است متفاوت باشد اما در زیر اهداف حسابرسان قانونی به طور کلی بیان شده است:

1.     بررسی تقلب های تجاری یا کارکنان شرکت ها و جلوگیری از آن

2.     بررسی و یافتن خسارت های تجاری – اقتصادی

3.     بررسی اختلاف بین سهامداران یا شرکا و حل کردن این قبیل مسائل