اگر جریمه بیمه را نپردازم چه اتفاقی می افتد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام می خواستم بپرسم اگر جریمه بیمه را نپردازم چه اتفاقی می افتد؟ آیا امکانش هست که جریمه بیمه را در چند قسط پراخت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمزه احمدی

profile
up
down

سلام در صورتی که جریمه بیمه را نپردازید به میزن 2.5 درصد هر ماه به جریمه شما اضافه خواهد شد و اگر همچنان نپردازید پس از مدتی بیمه برای دریافت مطالبات خود تمام خطوط تلفن ثابت و سیار شما را که به اسم شما هست توقیف خواهد کرد. پس از آن اموال و دارایی های شما را شناسایی می کند برای این که بتواند مطالبات خود را بگیرد تا حد میزان بدهی شما اموالتان را توقیف می کند. اگر باز هم نپردازید شما را ممنوع الخروج می کند و...

در صورتی که تمایل به قسط بندی جرایم خود را دارید می تونید از معاونت مالی شعبه بیمه ای خود درخواست قسط بندی جریمه را بکنید.