اگر برای یک فرد از دو شرکت بیمه رد شود، مشمول جریمه میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی موحد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. سوال یکه داشتم این هست که اگر برای شخصی هم زمان از دو شرکت بیمه رد شود، چه اتفاقی میوفتد؟ اگر قرار بر جریمه باشد، این جریمه بر دوش کدام شرکت است؟ مبلغ جریمه چقدر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

سلام. بیمه شده می تواند تا سقف دستمزد در چندین کارگاه کار و حق بیمه را واریز کند. به طور معمول افرادی این کار را انجام میدهند که میخواهند در بازنشستگی دستمزد بالایی دریافت کنند.

با احترام