برای تمدید و تعویض دفترچه بیمه تامین اجتماعی چه مدارکی مورد نیاز است؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام می خواستم بپرسم برای تمدید و تعویض دفترچه بیمه تامین اجتماعی چه مدارکی مورد نیاز است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ندا حبیبی

profile
up
down

سلام

دوست عزیز شما دیگه نیاز به دفترچه بیمه ندارید

اما اگر در شرایط خاص مجبور به تمدید دفترچه باشید

1.       اصل دفترچه بیمه

2.      یک قطعه عکس ۳ در ۴ (برای فرزندان بالای دو سال هم یک قطعه عکس مورد نیاز است.)

3.     برای فرزندان پسر تا 19 سال سن چیزی نیاز نیست و از 19 سال به بالا نیاز به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل است که از مراجع دانشگاهی مورد تایید دریافت شده باشد و در سیستم موجود باشد. (به غیر از دوران سربازی)

4.      برای فرزندان دختر، تا 15 سالگی شناسنامه مهم نیست و از 15 سالگی به بعد کنترل صفحه مشخصات همسر در اصل شناسنامه مد نظر است. (برای تایید عدم ازدواج)