آیا می توان علت مرخصی استعلاجی را تغییر و از مرخصی استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط هادی جعفریان در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. وقت بخیر

پزشک روانشناس به بنده مرخصی استعلاجی مدت دار دادن. اما ممکنه علت این مرخصی باعث کنار گذاشتن من از محیط کار و شرکت بشه. میخواستم بپرسم که آیا میتونم عنوان مرخصی رو تغییر بدم و از یک پزشک عمومی گواهی جراحی بگیرم و به محل کار ارائه بدم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

سلام. وقت خوش

شما می توانید اگر ذخیره مرخصی استحقاقی دارید، مدت مذکور را از آن کسر کنید.

بااحترام