نحوه استعلام عنوان شغلی رد شده در لیست بیمه‌ی تامین اجتماعی در سال‌های قبل به چه شکل هست؟

report گزارش

سوال شده توسط مریم مصلحی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید.

من شنیدم که در لیست بیمه ای که برای تامین اجتماعی رد میشه، عنوان شغلی رو به بیمه شده اعلام نمیکنن.

آیا این درسته؟

غیر قانونی نیست؟

چطور میتونم از عنوان های شغلیم در تامین اجتماعی مطلع بشم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا جعفری

profile
up
down

باسلام و احترام

این کار قانونی نیست اما اهرمی برای کاهش تعداد افراد بازنشسته هست. اکثر کسب و کار های کوچک بایگانی ندارند و تنها مرجع نگهداری لیست های پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی هست.واحد های سازمان تامین اجتماعی از منوی سوابق ماهانه میتونن عناوین شغلی رو پیدا کنن.