اگر کارفرما یک ماه حق بیمه را پرداخت نکند چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط م در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من در شرکتی مشغول به کار بودم و بهمن 1400 قطع همکاری کردم، کارفرما حق بیمه آذر ماه من رو پرداخت نکرده. چطور اقدامی باید انجام بدم که اون یک ماه هم برام بیمه رد بشه ؟و آیا میتونم از کارفرما خسارت بگیرم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر، اگر شما آذر ماه مشغول به کار بودید اما حق بیمه براتون پرداخت نشده میتوانید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید تا پس از بررسی و تایید، لیست بیمه شما اصلاح بشه. اگر برخلاف ماده 148 قانون کار، کارفرما حق بیمه کارمند را پرداخت نکند، علاوه بر جبران حق بیمه ای که موظف به پرداخت ان بوده، با توجه به شرایط و مراتب جرم به پرداخت دو تا ده برابر حق بیمه محکوم میشه