در صورت عدم پرداخت بیمه توسط کارفرما چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط خیری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. من در جایی مشغول به کار بودم تا این که کرونا گرفتم و به علت کرونا اخراج شدم. در این مدتی که مشغول به کار در شرکت مذکور بودم هم کارفرما برای من بیمه رد نکرده است. می خواهم ببینم میتوانم کاری کنم با این اوصاف؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدمهدی عابدی

profile
up
down

سلام. در صورتی که در مدتی که کار می کردید کارفرما برای شما بیمه رد نمی کرده، شما می توانید با مراجعه به اداره کار نزدیک به محل کارتان و دادن دادخواست با موضوع حق بیمه این موضوع را پیگیری کنید.

این نکته را هم بدانید که اگر شما با کارفرما قرارداد کاری داشتید و در حین این قرارداد اخراج شدید میتوانید با دادن دادخواست به اداره کار نزدیک به محل کارتان، مجددا به کار بازگردید.

اما اگر قرارداد به صورت کتبی ثبت نشده و به صورت شفاهی بوده است، درصورتی که بیش از یک سال در این شرکت مشغول به کار بودید باز هم میتوانید با دادن دادخواست به کار بازگردید.

در صورت نیاز می توانید به صورت جزئی تر با مشاوران این حوزه مشورت نمایید.