بازنشستگی برای افراد معلول جسمی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط تورج قادری در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام من معلول جسمی حرکتی متوسط بهزیستی هستم و پنجاه دو سال سن و۲۰ سال پرداخت بیمه در شرکتهای متعدد خصوصی که بیمه تامین اجتمایی از نوع اجباری که پول بیمه رو کامل خودم پرداخت میکردم و برای بازنشستگی اقدام کردم ولی بیمه میگه باید در ادارات غیر دولتی مثل شهرداری ها یا شرکت مخابرات یا غیره شاغل باشید اگر ممکنه راهنمای کنید من به کجا مراجع کنم ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جوادی

profile
up
down

با سلام وادب.طبق قانون معلولان عادی می توانند با ۲۰ سال سابقه بازنشسته شوند و به میزان معلولیت از سابقه ارفاقی برخوردار گردند. شرط سنی آن برای آقایان معلول ۵۰ است.