با چه روشی می توان از کارفرما برای پرداخت نکردن عیدی و سنوات شکایت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین کلاته در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام.

در قرار دادی که من امضا کردم قید شده که پرداخت عیدی و سنوات منتفی است. اما من شنیدم که هر قرار دادی که خلاف قانون باشه، منتفی و باطل هست. سوال من از مشاوران شما این هست که من با استناد به کدوم قانون و تبصره میتونم علیه کارفرما شکایت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد برجیخانی

profile
up
down

سلام و وقتبخیر

شنیده های شما درست است و قرار داد امضا شده باطل حساب می شود. شما می توانید با طرح داد خواست در مراجع حل اختلاف اداره کار محل خدمت خود این موضوع را ثابت کنید. مزایای پایان کار خود اعم از عیدی و پاداش و سنوات پایان خدمت و مرخصی استحقاقی را از کارفرما به صورت قانونی مطالبه بفرمایید.

با احترام