اگر کارفرما سمت شغلی را اشتباه ثبت کند و حقوق و مزایای کمتری پرداخت کند، آیا میتوان از کارفرما شکایت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مینا محمدپور در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام من حدود دو سال قبل تو یک شرکت مشغول به کار شدم و اما هیچ کدوم از مزایا و سنوات هایی که بهم تعلق میگرفت رو بهم پرداخت نکردن و مثل اینکه به عنوان کارگر ساده اسم منو رد کردن. الان که از اون شرکت اومدم بیرون میتونم از کارفرما شکایت کنم؟ چقدر از این سنوات رو میتونم بگیرم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. بله میتونید به اداره کار شکایت کنید و مدارکی را که نشان بدهد شما با چه عنوان شغلی در اون شرکت مشغول به کار بودید ارائه بدید، از طرف اداره کار بازرس فرستاده میشه تا صحت و سقم ادعای شما بررسی بشه، در صورتی که ادعای شما ثابت بشه و کارفرما محکوم بشه، موظف هست که حق و حقوقی که این مدت بهتون پرداخت نکرده رو جبران کنه، مبلغ و اینکه چقدر بهتون پرداخت میشه رو اداره کار مشخص میکنه.