با 7 سال سابقه بیمه، بیمه زنان تامین اجتماعی سود بیشتری دارد یا بیمه عمر؟

report گزارش

سوال شده توسط میثاقیان در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید

من 7 سال سابقه بیمه اجباری تامین اجتماعی دارم ولی از این ماه چون دیگه جایی مشغول به کار نیستم، تصمیم دارم تا از بیمه زنان خانه دار استفاده کنم. اما بین این کار و خرید بیمه عمر مردد هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود آژند

profile
up
down

عرض ادب و احترام

دوست عزیز بیمه عمر بحثی کاملا متفاوت با بیمه زنان تامین اجتماعی دارد. اما از آنجاییکه شما دارای 7 سال سابقه حق بیمه هستید و برای آن که بتوانید در آینده از مزایای بازنشستگی استفاده کنید، پیشنهاد می شود که از بیمه زنان خانه دار سازمان تامین اجتماعی استفاده کنید.