بدون رضایت کارفرما چگونه از کار استعفا دهم؟

report گزارش

سوال شده توسط برجیخانی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

درود

بنده در یک شرکتی قرارداد یکسال تا

آخر پاییز 1401 بستم و در حال حاضر میخوام که استعفا بدم. در قرارداد ذکر شده بود

که در صورت عدم تمایل به ادامه همکاری می بایست 90 روز پیش از ترک کار اطلاع بدمو

در صورت رضایت کارفرما می تونم ترک کار کنم. ناگفته نمونه که یک رگ چک به عنوان

ضمانت نامه تحویل کارفرما دادم.

سوال من این است که آیا متن استعفا

بایستی در دو نسخه باشد و از کارفرما رضایت بگیرم؟ آیا می تونم با توجه به قانون

وزارت کار، یک ماه پس از ارائه نامه کتبی مبنی بر ترک کار، محل کار رو ترک کنم؟ در

نهایت اگر کارفرما  موافقت نکند باید چکار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سبحان مریدی

profile
up
down

باسلام و احترام

چنانچه استعفای خود را مطرح کرده اید، رونوشت آن را به نزدیک ترین اداره کار محل کار خود ارسال و ثبت دبیرخانه کنید. برای چک ارائه شده نیز اگر مشخصات آن در دسترس باشد، در متن استعفا واضحا به آن اشاره کنید. در این صورت پش از ترک کار و عدم استرداد چک از سوی کارفرما می توانید از مراجع قضایی پیگیری نمایید.

با تجدید احترام