بدون لیست بیمه می توان مرخصی زایمان گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط عطیه ناصری در دسته بندی مرخصی زایمان و استعلاجی

پروفایل
up
down

شرکتی که در آن کار میکنم تغییر آدرس شرکت را اعلام نکرده است و طبق گزارش بازرسی جلوی لیست بیمه بسته شده است.درحال حاضر برایم بیمه رد نمی شود.من میخواهم برای مرخصی زایمان اقدام کنم آیا مشکلی برایم پیش می آید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط یاسین ظهرانی

profile
up
down

اگر شما در حال حاضر شاغل هستید و کارفرما شما از ثبت لیست بیمه سر باز میزند، می‌توانید برای دریافت مرخصی ادعای اشتغال را به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید.