برای دریافت خسارت بیمه تکمیلی در مراکزی که طرف قرارداد بیمه نیستند باید چه کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه رادمنش در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

سلام لطفا بفرمایید اگر بیمه تکمیلی باشیم و به برای درمان به مرکزی مراجعه کنیم که به طور مستقیم با بیمه قرارداد نداره، چه طور باید اقدام کنیم که هزینه درمان رو از بیمه بگیریم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر در صورتی که به مراکزی مراجعه کنید که طرف قرارداد با بیمه نیستند لازم هست که خودتون در ابتدا همه هزینه را پرداخت کنید و بعد طی مدت زمان 5 تا 10 روز اصل فاکتور پرداختی به همراه گواهی پزشک و مدارکی دیگری مثل (سونوگرافی، رادیوگرافی) و یا مدارک هرگونه خدمات انجام شده دیگر رو به بیمه ارائه بدید تا هزینه رو به شما پرداخت کنند.

موفق باشید.