برای مالیات معوقه چه باید بکنم؟

report گزارش

سوال شده توسط Mohammadreza در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر

من از سال 96 یه کارگاهی رو تشکیل دادم و لیست بیمه پرسنل رو هم هر ماه ارسال کردم اما برای مالیت هیچ کاری انجام ندادم. یعنی در واقع تا الان هیچ اظهارنامه و یا لیست مالیات حقوق و چیزهایی از این قبیل رو تهیه و ارسال نکردم. البته اینم بگم که من پروانه کسب و جواز بهره برداری هم ندارم. به نظرتون من باید چیکارکنم؟ آیا مشمول جریمه می شم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهرام صانعی

profile
up
down

درود. از آجایی که سازمان امور مالیاتی به طرق مختلف امکان مطلع شدن از مسائل مالی شما را دارد، هرمقدار تاخیر در خصوص انجام تکالیف مالیاتی باعث ایجاد مشکلات بیشتری برای شما می شود. بنابراین شما باید هرچه سریع تر برای تشکیل پرونده و ارائه نمودن اظهارنامه های مالیاتی، اظهارناممه ارزش افزوده ، صورت معاملات فصلی و دریافت دفاتر قانونی اقدام کنید.

در این باره بهتر است با یک مشاور مالیاتی صحبت کنید تا در کارها و اقداماتی که باید انجام دهید را به شما بگوید و از بروز مشکل جلوگیری کند.