مراحل تکمیل اظهارنامه چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط رمضانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر

در سال های قبل من معمولا فرم اظهارنامم رو می دادم شخص دیگری تکمیل کنه. امسال بنا به دلایلی خودم مجبور شدم تکمیلش کنم.

می شه مراحل تکمیلی اظهارنامه رو شرح بدید؟

من نرم افزار اظهارنامه الکترونیکی رو هم دانلود کردم منتها کد رهگیری پیش ثبت نام می خواد که من نمی دونم چیکار باید بکنم. باید از کجا تهیه کنم این کد رهگیری رو؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد علی برزگر

profile
up
down

سلام، برای دریافت کد رهگیری پیش ثبت نام می توانید از قسمت ثبت نام کد اقتصادی سایت tax.gov.ir اقدام کنید.

پس از این که با استفاده از نام کاربری و کلمه ی عبوری که حین ثبت نام دریافت کردید، وارد سایت شدید به ترتیب زیر می توانید کد رهگیری را دریافت کنید:

ویرایش اطلاعات ثبت نام / اطلاعات پایه / شماره پیگیری