چه زمان برای یک سالن زیبایی تازه تاسیس باید اظهارنامه مالیاتی تکمیل کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مسعود خزایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر بنده تیر ۱۴۰۰ سالن زیباییم رو قرارداد ملک بستم و الان در مراحل دریافت پروانه کسب هستم. در حال حاضر مدام توی سامانه مالیاتی برای من پیام میاد که اظهارنامه مالیاتی خود را تکمیل کنید در حالیکه به من در اداره دارایی گفته بودند نیازی نیست تا سال بعد کاری کنم. آیا واقعا نیازی نیست تا سال بعد کاری کنم؟ چون پروانه کسب هم در دست اقدامه و تکمیل نیست هنوز.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدرضاپودینه ذاتی

profile
up
down

با سلام. شما اظهارنامه عملکرد سال ۱۴۰۰ که مربوط به فعالیت شغلی خودتان هست را باید در سال ۱۴۰۱ و تا ۳۱ خرداد ماه ارسال کنید. تا آن زمان نیاز نیست کاری انجام دهید.

با احترام