برای محاسبه مبلغ مستمری از کارافتادگی، حقوق دریافتی کارگر ملاک است یا حقوق اعلام شده به تامین اجتماعی

report گزارش

سوال شده توسط مصطفی صفری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر، من طی یک حادثه ای دچار 69 درصد از کارافتادگی حین کار شدم، حالا میخواستم بدانم که مستمری من چگونه محاسبه میشود؟ کارفرما برای اینکه حق بیمه کمتری پرداخت کند حقوق من را کمتر از حقوقی که واقعا دریافت میکردم به سازمان تامین اجتماعی اعلام میکرده.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

با سلام. برای محاسبه حقوق از کار افتادگی کامل، آخرین حقوق دریافتی کارگر را ملاک قرار میدهند و مبلغ حقوقی که کارفرما برای پرداخت حق بیمه به تامین اجتماعی اعلام کرده، ملاک نیست.

نحوه محاسبه این مستمری به این صورت است که یک سی ام متوسط حقوق ماهانه ضرب در سال هایی میشود که او شخص حق بیمه پرداخت کرده است. این مبلغ نباید از 100% متوسط حقوق ماهیانه فرد بیشتر باشد و یا از 50% حقوق ماهیانه اش کمتر باشد.