در صورتی که دو جا بیمه برایم رد شود چه مشکلاتی پیش می آید؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا بختیاری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. من توی دو جای مختلف کار می کنم و اگر هر دو جا برام بیمه رد بشه آیا هر دوتا محل کارم متوجه این قضیه میشن درسته؟ چطور این اتفاق میوفته؟ و اگر حقوقی که دریافت می کنم از 7 برابر حداقل دستمزد بیشتر باشه چی می شه؟ مشکلی برای من پیش میاد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سمانه گودرزی

profile
up
down

باسلام. شما می توانید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و با تایید بازرسان سازمان تامین اجتماعی امکان کار در دو کارگاه مختلف را داشته باشید. حتی می توانید تا سقف دستمزد برای کارفرمای دوم شاغل باشید.

اما در نظر داشته باشید که دستمزد های شما جمع نخواهد شد و هر کارگاه بر اساس ماده 34 قانون به صورت جداگانه محاسبه می شود.