آیا بیمه زنان سرپرست خانوار با بیمه زنان خانه دار فرق میکند؟

report گزارش

سوال شده توسط مجید پیل پا در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر من یک سوال داشتم. میخواستم بدونم که بیمه زنان سرپرست خانوار با بیمه زنان خانه دار فرق میکنه؟ اگر باهم فرق دارن لطف میکنید تفاوت هاشون رو بگید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر، خیر بیمه زنان سرپرست خانوار با بیمه زنان خانه دار تفاوتی ندارد. شرط سنی برای هر دو بیمه هم از 18 سال تل 50 سال است و در صورتی که شخصی بیشتر از این سن را داشته باشد میبایست به اندازه مازاد سن خود، سابقه بیمه داشته باشد. یعنی اگر خانم 52 ساله برای بیمه زنان سرپرست خانوار یا بیمه زنان خانه دار اقدام میکند باید معادل 2سال حق بیمه پرداخت شده داشته باشد.