بعد از رضایت در صحنه تصادف امکان شکایت وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط علیرضا مظاهری تهرانی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

بنده یک ماه پیش با یک موتور تصادف

کردم که برخورد سبکی بود بنده مقصر نبودم و شخص در صحنه تصادف رضایت داد و تنها

شماره من را گرفت و من رفتم. لان بعد از یک ماه تماس گرفته که بعد از رفتن تو پلیس

کروکی کشید. مقصر بودی و 15 روز خرج بیمارستان و بیکار شدن من را باید بدهی؟

آیا واقعا میتواند شکایت کند؟ باتوجه به این که پلیس قبل رفتن من در صحنه حضور داشت و چیزی  مبنی بر مقصر

بودن  من نگفت.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اسماعیل فاضل

profile
up
down

قطعا کلاهبرداری است و امکان ندارد که پلیس بعد از رفتن شما اقدام به کشیدن کروکی کند.هیچ هزینه ای بر گردن شما نیست و اگر باز تماس گرفتند بگویید که به دادگاه شکایت کنند.