بعد از پیامک اظهارنامه چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط یزدان دوست در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و ادب. بنده اظهارنامه را ثبت کردم برایم پیامک زیر آمده. الان اقدام خاصی لازم است؟

مودی گرامی،اظهارنامه عمومی مالیات بر ارزش افزوده بنگاه اقتصادی ............ برای دوره تابستان سال 1401 در تاریخ 1401/06/06 و با شماره تسلیم اظهارنامه ..................در سامانه الکترونیکی www.evat.ir ثبت نهایی گردید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط یاسر ارانی

profile
up
down

سلام. این پیامک نشون میده که اظهارنامه مالیات ارزش افزوده شما ثبت شده است. لازم است دیگر تکالیف مالیاتی نظیر: گزارش معاملات فصلی، ارسال لیست حقوق و اظهارنامه عملکرد سالانه را هم در موعد مقرر انجام دهید.