چطور ثابت کنم شخصی کلاهبرداری کرده و بدهی مالیاتی را صاف کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط ابوالفضل افشان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. شخصی با کلاهبرداری از اطلاعات من استفاده کرده و شرکتی را به ثبت رسانده، حتی از کارت بازرگانی من استفاده کرده و واردات انجام داده است. می خواستم بپرسم من چطور می توانم از این شخص شکایت کنم تا مالیات را از او بگیرند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم الهی

profile
up
down

سلام. شما باید این موضوع را در مراجع قضایی پیگیری کنید چون در صورت مراجعه به مالیات به این علت که در تمامی سیستم ها اسم و اطلاعات شما ثبت شده مسئول شما هستید و اسناد و مدارک شما این موضوع را نشان می دهد. بنابراین شما باید از طریق مراجع قضایی اقدام کرده و کلاهبرداری را اثبات نمایید.