بیمه مشاغل آزاد درصورت بیکار بودن

report گزارش
پروفایل
up
down

باعرض سلام

و تشکر پیشاپیش از جوابی که توسط شما به سوال من داده خواهد شد دوست عزیز... :)

من درحال حاضر بیکارم ، و تابحال هم هیچگونه بیمه ای رو رَد نکردم و سابقه ی بیمه ای ندارم، درحدود 30سال سن دارم و الان قصد بیمه کردن خودم رو در بااین نوع "بیمه ی مشاغل آزاد" دارم...

حالا اوصولاً این نوع بیمه برای شروع و رَد کردن بیمه برای خودم تاآخر دراین دسته باتوجه به توضیحات قبلی درمورد وضعیت خودم که دادم اصلأ پیشنهاد میشود؟

*صرفاً برای داشتن تاحدودی اطمینان خاطر ازنظر تأمین بودن مالی درآینده؟؟

و

_ آیا در صورت بیکار بودن فرد و عدم وجود هیچ شغل آزادی و درواقع کلاً نداشتنِ هیچ إشتغالی حالا درهر زمینه و نوع خودش چه مشاغل آزاد و یا غیر آزادش که باشه ؛ دراینصورت میشود, و من میتونم که خودم رو بیمه کنم

بطوره مشخص دراین دسته ی "بیمه ی مشاغل آزاد" رو عرض میکنم، و آیا با توجه به اسمش احتمالاً مشکلی رو این موضوع آیا ایجاد خواهد کرد یا خیر ؟؟

چون این سوال هم برام یهو پیش اومد که اگر مشکلی نداشته باشد پس تفاوت آن با بیمه اختیاری درچیست و در او صورتم دیگه چرا چندنوع بیمه بوجود اومده مثل بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد و...

عذرمیخوام که سؤالم کمی مفصل و طولانیم شد!

و

سپـٰاس...

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

بیمه مشاغل بیمه اجباری است که در صورت کشف شدن آن جریمه هایی دارد ولی بیمه اختیاری شخص خودش را بیمه میکند و ضرایب مختلف دارد و بیمه بیکاری هم ندارد 12و18و27درصد دارد که همه آنها بازنشستگی هم دارند