تا چه میزان فاکتور رسمی نیاز به مالیات ندارد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد فروتن در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. من تعمیرکار تجهیزات اداری هستم و کار تعمیر فکس، پرینتر، اسکنر و... انجام میدهم. پس از تعمیر برای دریافت حق الزحمه تصویر کارت ملی و کد ملی ارائه میکنم. میخواستم ببینم آیا با این شرایط پرونده ای در اداره دارایی برای من تشکیل میشود؟

اگر پرونده تشکیل میشود تا چه میزان فاکتور نیازی به مراجعه به دارایی ندارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیره کرامتی

profile
up
down

باسلام

بله در صورتی که پرونده مالیاتی ندارید، برای شما در دارایی پرونده تشکیل شده و تمام فاکتورها پیگیری می شود. در صورتی که کد ملی ارائه دهید تمام مبالغ فاکتورها و تراکنش های شما با شرکت های مختلفی که طرف قرارداد با شما بودند در سامانه معاملات فصلی ثبت می گردد.

نداشتن پرونده مالیاتی در آینده برای شما مشکل به وجود خواهد آورد چون باید حتما از ابتدای کار پرونده مالیاتی تشکیل می دادید و اظهارنامه ارسال می کردید؛ در صورتی که برای طی کردن روند تشکیل پرونده و ارسال اظهارنامه و امور مالیاتی اقدام نکنید مشمول جریمه خواهید شد و خود دارایی بر اساس اطلاعاتی که از طرف های قرارداد شما به دست می آورند برای شما پرونده تشکیل می دهند و تمامی مبالغ کارکرد شما مشمول مالیات خواهد شد و جریمه نیز شامل حالتان خواهد شد.