آیا قرارداد کار موقت میتواند یک طرفه فسخ شود؟

report گزارش

سوال شده توسط طاهری در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام. من میخواستم بدونم که کارفرما یا حتی کارمند اجازه دارند که قرارداد کار موقت رو یک طرفه فسخ کنند؟ من توی یک شرکت دو هفته هست که مشغول هستم و کارفرما گفتن رویه تغییر کرده و به نیرو تو موقعیت شغلی من احتیاج ندارند. میتونن یک طرفه قراردادی که بستیم رو فسخ کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کاشانی

profile
up
down

سلام. خیر مطابق قانون کار هیج کدام از طرفین (نه کارفرما و نه کارمند) اجازه ندارند که قرارداد کار موقت را یک طرفه فسخ کنند و به تعهدات توافق شده پایبند نباشند. اگر با صحبت به نتیجه نرسیدید و نتونستید ایشون رو متقاعد کنید که تا پایان قرارداد سر کارتون باقی بمونید، میتونید به اداره کار مراجعه کنید و تا هیئت حل اختلاف موضوع رو بررسی کند. موفق باشید.