تغییر شرایط کار بدون توافق

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام به دلیل تعدیل نیرو،کارفرما باعث شده که کار ۸ ساعته و که به صورت شیفتی بود به کار 12 ساعته و ثابت تبدیل شده است من در حال حاضر قراردادی امضا نکردم و امکان دارد با توجه به اعتراض به شرایط جدید اخراج شوم آیا به بنده بیمه بیکاری تعلق می‌گیرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا صادقی نیا

profile
up
down

سلام و درود. برای بکاپ گیری از اطلاعات نرم افزار لیست بیمه فایل manufactory2  که در مسیر نصب برنامه  بطور مثال C:\Program Files\Tamin\DataBase  در پوشه Database قرار دارد در مسیری مناسب  کپی کنید.

برای بازگرداندن بکاپ فایل  manufactory2 را به manufacture  تغییر نام دهید.در ادامه این فایل را در مسیر نصب برنامه  بطور مثال C:\Program Files\Tamin\DataBase  در پوشه Database  جایگزین کنید سپس برنامه رو اجرا کنید .

در منوی  پشتیبانی > انتقال اطلاعات به علت تغییر ساختار را بزنید اطلاعات به دیتابیس ایمپورت می شود.