تفاوت مجمع عمومی شرکت با هیات مدیره چیست ؟

report گزارش

سوال شده توسط اسماعیلی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

فرق مجمع عمومی شرکت با هیئت مدیره شرکت سهامی خاص چیست ؟ و هر کدام چه وظایف و اختیاراتی دارند؟ ممنون از شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط amini

profile
up
down

مجمع عمومی ازاسمش پیداست تشکیل شده از کل سهامداران که هیئت مدیره را انتخاب میکنند که وظایفشان دراساسنامه مشخص است به جزمواردی که قانون تکلیف کرده باشدوانواع مختلف دارد مثل موسس وعادی وفوق العاده که معمولا هنگام تاسیس پذیره نویسی میکنند وبعدازان طی جلسات متفاوت مدیران راانتخاب میکنند و ترازنامه ها وسودوزیان راتصویب میکنندو همچنین بصورت فوق العاده تغییراتی دراساسنامه وسرمایه میدهند و رای به انحلال شرکت ..هیئت مدیره هم با تعیین مدیرعامل وظیفه اداره شرکت رابه عهده دارند مدیرعامل مجری مصوبات هیئت مدیره است

با احترام