توضیح در رابطه با نرخ بیمه قرارداد ها و روش محاسبه آن

report گزارش

سوال شده توسط یوسف گلشنی اصل در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر باشه. در مورد نرخ بیمه قرارداد ها و روش محاسبه اون در پیمان نیاز به توضیح داشتم. اگه میشه برام توضیح بدید این مورد رو.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدرضا جدی

profile
up
down

در قرارداد های مشاوره ای در واقع براساس محل پرداخت مبلغ تعیین می شود که این قرارداد عمرانی یا غیر عمرانی است. به این صورت که اگر مبلغ قرار داد از محل طرح های عمرانی دولت پرداخت شود عمرانی و اگر غیر از این باشد (برای مثال اگر قرارداد از محل درآمدهای عمومی یا... باشد) و یا این که کارفرما دستگاهی غیر دولتی باشد، غیر عمرانی تلقی میشود.

حق بیمه قراردادهای دسته اخیر ۱۶.۶۷ درصد کل مبلغ قرارداد است.البته ضرایب بیمه پیمان به موضوع قرارداد و نوع خدماتی که ارائه می شود در پیمان ها بستگی دارد .

دو ضریبی که نسبتا معمول تر است شامل ضریب ۱۶/۶۷ که برای قراردادهای نظارتی مشاوره ای و یا خدمات صرف است و ضریب ۶/۶ (گاهاً ۷٫۸) که برای قراردادهایی که در آن مواد یا کالا ( تامین کالا نه خدمات صرف) به کار رفته باشد است، می باشد.