آیا مادر میتواند مستمری پسر فوت شده را بگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط معینی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. برادر همسرم مدتیه که فوت کرده. ایشون حدود ۵ ماه بیمه مشاغل آزاد بوده و حق بیمه ۱۶ درصد پرداخت می کرده. قبل از اون هم حدود ۹ سال کارمند بوده و براش بیمه رد می شده. میخواستم ببینم الان مادرخانومم می تونه مستمری پسرش رو برای 30 روز کامل دریافت کنه یانه؟ شرایطش به چه صورت است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اشکانی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که برادر خانوم شما برای مادرش در زمان حیات در خواست کفالت داده باشد و این درخواست توسط بازرس فنی کفالت تایید شده باشد، مادرش می تواند مسمتری فرزندش را دریافت کند.