در صورتی که اشتباها ترک کار رد شود چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مهتاب افرا در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر من برای مدتی مرخصی استعلاجی با گواهی پزشک داشتم که وقتی برای دریافت حقوق رفتم متوجه شدم که در همان تاریخی که من مرخصی استعلاجی داشتم برایم ترک کار رد شده است. می خواستم ببینم که آیا این اشتباه را می شود اصلاح کرد؟ چون متاسفانه شرکت اشتباها برای من ترک کار رد کرده است.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی سلیمانی

profile
up
down

سلام دوست عزیز بله امکان اصلاح لیست بیمه وجود دارد. توجه داشته باشید که کارفرما باید در هنگام ارسال لیست اصلاح شده مدارک مورد نظر را هم به شعبه ارائه کنید.

در ضمن در نظر داشته باشید که در لیست بیمه اصلاحی باید کارکرد شما در تاریخ مرخصی استعلاجی صفر در نظر گرفته شود و به هیچ عنوان ترک کار برای شما رد نشود.