در صورتی که فروشنده ارزش افزوده را در فاکتور محاسبه نکند برای خریدار مشکلی ایجاد میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط امیرحسین عامری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام بنده یه سری کالا خریدم اما فروشنده با این که فاکتور رسمی فروش صادر کرده در اون ارزش افزوده را درج نکرده. با این حساب الان کسی که باید شمول یا عدم شمول ارزش افزوده رو پیگیری کنه خود فروشنده هست؟ یا این که الان چون فاکتور رسمیه همین خودش باعث سلب تکالیف قانونی از منی که خریدار هستم میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی داودی

profile
up
down

با سلام. اداره مالیات تمامی مالیات مربوطه را مطالبه خواهد کرد و به علاوه جریمه آن را هم دریافت می کند؛ همچنین شخص فروشنده باید راس پرداخت کرده یا از شما درخواست تسویه حساب کند.

البته من به شما توصیه میکنم که از ایشان پیگیری کنید که چرا بدون درج مالیات ارزش افزوده فاکتور رسمی را صادر کرده است.