در صورتی که کارفرما خیانت در امانت کند چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط نبی مولایی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

من یک کارگر هستم و کارفرمای من سفته هایی که به او امانت داده بودم را به اجرا گذاشته و من محکوم شدم و منتظر برگذاری جلسه اعسار هستم. امروز یک سری مدارک مبنی بر این که این سفته ها پیش کارفرما از طرف من امانت بوده پیدا کردم. میخواستم بپرسم اگر که الان شکایت کیفری کنم از کارفرما بابت خیانت در امانت، آیا جلسه اعسار برگزار می شود؟‌ یا این که این جلسه متوقف می شود تا نتیجه شکایت من بیاید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط jazayeri

profile
up
down

سلام. شما باید حتما براساس مدارکی که پیدا کردید از کارفرما در خصوص خیانت در امانت شکایت کنید و در نهایت رونوشت شکوائیه را به شعبه دادگاهی که پرونده اعسار شما در آن جریان دارد ارائه کنید. اگر بتوانید با قاضی شعبه در مورد مدارکی که یافتید صحبت کنید خیلی خوب میشود چون به احتمال خیلی زیاد به موضوع پرونده شما رسیدگی شده و پرونده محکومیت شما متوقف می شود.