چه مقدار برای گرفتن بیمه عمر شخص متوفی از تامین اجماعی زمان داریم؟

report گزارش

سوال شده توسط alireza در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من میخواستم بدونم برای دریافت بیمه عمر شخصی که فوت شده از بیمه تامین اجتماعی تا چه زمانی فرصت داریم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط میلاد نظری

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز سازمان تامین اجتماعی بیمه عمر ندارد و تنها هزینه کفن و دفن را پرداخت می کند که آن هم در همان سال فوت و در همان زمان فوت پرداخت می شود.

در صورتی که شخص فوت شده بازنشسته تامین اجتماعی بودند شما می توانید برای دریافت بیمه عمر به کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مراجعه کنید.