در صورت مراجعه بازرس به کارگاه و حاضر نبودن کارگران چه کاری باید انجام داد؟

report گزارش

سوال شده توسط داوود در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

عرض ادب و احترام

وقتی که بازرس بیمه به محل کار میاد و کارگران نیستند، چه کاری باید انجام داد؟ تا چند بار این اتفاق بیوفتد اشکال ندارد؟ آیا در این شرایط کارفرما جریمه می شود؟

من به صورت پاره وقت کار می کنم و کارفرمای بنده معتقد هست که چون بازرس صبح ها میاد و من هم صبح ها نیستم، مشمول بیمه نمیشم. ممنون میشم توضیح بدین

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

باسلام و درود

شما می بایست به بازرسی شعبه مربوطه مراجعه کنید و توضیحات رو به بازرس ارائه بدید. در ضمن ارائه مدارک دال بر ورود و خروج شما و همچنین لیست حقوق شما می تواند ادعای شما را به بازرس اثبات کند.

بااحترام