در صورت بازنشست شدن یکی از کارگران باید چه کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط جواد غلامی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. در ماه مهر یکی از کارمندان کارگاه بنده بازنشست شده اند ولی ما در لیست بیمه برای ایشان ترک کار رد نکرده و فقط اسم ایشان را از لیست خط زدیم. الان می خواستم بپرسم با وجود بازنشستگی ایشان و این که امکان پرداخت بیمه برای ایشان وجود ندارد آیا ما به علت عدم گزارش ترک کار جریمه خواهیم شد؟ در ضمن کارگاه ما مشمول معافیت است.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمزه احمدی

profile
up
down

با سلام. حکم بازنشستگی کارگر از سمت سازمان تامین اجتماعی صادر می شود بنابراین پرداخت حق بیمه برای ایشان منطقی نیست و اگر بابت عدم پرداخت حق بیمه جریمه شوید باز هم منطقی نیست. در ضمن ایشان هم ترک کار نکرده بلکه بازنشسته شده بنابراین رد کردن ترک کار برای ایشان هم درست نیست.

با احترام.