آیا در صورت فوت کارفرما برای بیمه کارگران مشکل ایجاد میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط احسان صانعی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام پدر من در یک کارگاه مشغول به کار هست و حدود 5 ماه دیگر بازنشسته می شود. دو روز پیش کارفرمای پدرم فوت کردند. می خواستم بپرسم در شرایطی که زمان کمی به بازنشستگی پدرم مانده و کارفرما هم فوت کرده، تکلیف لیست بیمه کارگاه و ادامه بیمه پدرم در این کارگاه برای بازنشستگی چه می شود؟ ممکن است به تعویق بیافتد و مشکل ایجاد شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اشکانی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز با توجه به ماده 12 قانون در صورت فوت کارفرما مسئولیت تمامی تعهدات او به قائم مقامش (ورثه کارفرما) انتقال پیدا می کند و بنابر این قائم مقام او باید لیست بیمه ماه های پیش رو را رد کند و به بقیه امور مالی و حسابداری و بیمه کارگاه رسیدگی کند.